Kjoler til konfirmation

Vi har kjolen til din konfirmation. Se det store udvalg

Kjoler til konfirmation

Alt i kjoler til konfirmation

Konfirmationen er en stor dag i ens liv, og det er vigtigt at have den perfekte kjole på for at fuldende den. Hos Konfirmationskjolebutikken har vi et stort udvalg af kjoler til konfirmation, så du kan finde den, der passer til netop dig. Vi har kjoler i alle størrelser, farver og modeller, så du kan vælge den, der passer bedst til din personlighed og stil.

Vi har kjoler til konfirmation til alle præferencer og budgetter. Vores kyndige personale står desuden altid klar til at rådgive og vejlede, så du er sikker på at få den rette kjole med hjem. Hvad end du på forhånd har udpeget en favorit, eller slet ikke har en anelse om hvilken kjole er den rette til dig, står vi klar til at tilbyde den bedste service til dig.

Danmarks største udvalg

Vi er stolte af at have Danmarks største udvalg af kjoler til konfirmation. Vi har kjoler fra en lang række forskellige brands, samt i alle størrelser, farver og modeller, så du har rig mulighed for at udvælge den helt rigtige til dig og din store dag.

Det er vigtigt at finde den perfekte kjole til konfirmation, hvorfor vi anbefaler, at du bestiller tid til en kjoleprøvning. På den måde kan du prøve kjolerne på i ro og mag og få hjælp til at vælge den perfekte kjole. Vi ser frem til at byde dig velkommen, samt at hjælpe dig med at finde dit outfit.

Konfirmation 2022 / 2023

Konfirmations sæsonen er fra 1.10 til 30.5, Vi har dog konfirmationskjoler hele året.

Hvis du uden for sæsonen ønsker at se på kjoler, kan du kontakte os og så finder vi et tidspunkt, hvor vi åbner for dig.

Kontakt via mail: besked@missnicolai.dk eller telefon 33 13 23 93.

Se de nyeste styles fra

Udvalgte brands

Bestil tid til kjoleprøvning

Besøg vores butik i Brønshøj nær København og se hele udvalget, eller se et udpluk af vores kjoler til konfirmation, fra udvalgte brands, her på vores hjemmeside. Her har du også mulighed for at bestille din tid til kjoleprøvning direkte. Alternativt kan vi kontaktes via mail: besked@missnicolai.dk eller telefon 33 13 23 93.

Hvad siger kunderne?

Pia

Tak for super god behandling, det har været en fornøjelse at være I jeres butik. Særlig stor tak til Louise der var forstående og meget lydhør overfor min datters ønsker og fandt lige den rigtige kjole til hende.

15. januar

Anja

Fantastisk service vi fik af Louise. Hun tog sig tid, havde gode ideer og var løsningsorienteret, så vi fandt den helt rigtig kjole til Mia.

10. februar

Malene

Vi havde været 2 andre steder som var kaos, og intet udvalg, vi havde næsten opgivet, men i blev vores redning. Tusind tak for jeres indsats, og vi glæder os til at hente kjolen.

14. januar

Helle

Vi var inde igår og købe konfirmationskjole. Fik en dejlig god service. Kan varmt anbefale Miss Nicolai.

17. november

Maria

Fantastisk service! Tusind tak til Louise der var en fantastisk hjælp.

22. januar

Sofie

Super betjening, venligt personale og en masse overskud, kan kun anbefale.

2. november