Konfirmationskjole butik

Vi har kjolen til din konfirmation. Besøg vores butik.

Konfirmationskjole butik

Konfirmationskjoler til enhver smag

Er du på jagt efter den perfekte konfirmationskjole? Så er Konfirmationskjolebutikken stedet for dig. Vi har Danmarks største udvalg af konfirmationskjoler fra en lang række forskellige brands, og har plads til alle, uanset din stil og budget. Vi ved hvor vigtigt det er at finde en kjole, som passer til dig, og vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den. Kom forbi vores konfirmationskjole butik og bliv inspireret i dag.

Uanset din stil og budget, kan vi i vores konfirmationskjole butik finde den rette kjole til dig. Vi har et stort udvalg af kjoler i forskellige stilarter, farver og prisklasser, så der er noget for alle. Vores dygtige personale sørger altid for at tage godt imod dig, samt vejlede dig hvis dette ønskes.

Konfirmationsdagen er en stor dag, og det er vigtigt at finde den rette kjole. Vores konfirmationskjole butik ligger i Brønshøj tæt på København, og vi er altid klar til at byde dig velkommen.

Vi har Danmarks største udvalg

I vores konfirmationskjole butik vil du opleve et ekstraordinært fokus på dig og dine ønsker til kjole. Vi har danmarks største udvalg af konfirmationskjoler, hvorfor vi kan hjælpe uanset ønsker.

Vores personale værner om dig, og sørger for at du er i de bedste hænder, så du kan finde den perfekte konfirmationskjole, der sætter prikken over i’et på den store dag. Vi har altid tid til dig, men ønsker du alligevel at være sikret lidt ekstra opmærksomhed, så kan du bestille tid til kjoleprøvning online.

Konfirmation 2022 / 2023

Konfirmations sæsonen er fra 1.10 til 30.5, Vi har dog konfirmationskjoler hele året.

Hvis du uden for sæsonen ønsker at se på kjoler, kan du kontakte os og så finder vi et tidspunkt, hvor vi åbner for dig.

Kontakt via mail: besked@missnicolai.dk eller telefon 33 13 23 93.

Se de nyeste styles fra

Udvalgte brands

Kom forbi og find den rette kjole

I vores butik finder du hele vores store udvalg, men du har mulighed for at se et udpluk af det her på vores hjemmeside. Her har du også mulighed for at bestille din tid til kjoleprøvning direkte. Alternativt kan vi kontaktes via mail: besked@missnicolai.dk eller telefon 33 13 23 93.

Hvad siger kunderne?

Pia

Tak for super god behandling, det har været en fornøjelse at være I jeres butik. Særlig stor tak til Louise der var forstående og meget lydhør overfor min datters ønsker og fandt lige den rigtige kjole til hende.

15. januar

Anja

Fantastisk service vi fik af Louise. Hun tog sig tid, havde gode ideer og var løsningsorienteret, så vi fandt den helt rigtig kjole til Mia.

10. februar

Malene

Vi havde været 2 andre steder som var kaos, og intet udvalg, vi havde næsten opgivet, men i blev vores redning. Tusind tak for jeres indsats, og vi glæder os til at hente kjolen.

14. januar

Helle

Vi var inde igår og købe konfirmationskjole. Fik en dejlig god service. Kan varmt anbefale Miss Nicolai.

17. november

Maria

Fantastisk service! Tusind tak til Louise der var en fantastisk hjælp.

22. januar

Sofie

Super betjening, venligt personale og en masse overskud, kan kun anbefale.

2. november