Konfirmationstøj til hende

Vi har kjolen til din konfirmation. Se det store udvalg

Konfirmationstøj til hende

Alt i konfirmationstøj til hende

Hos Konfirmationskjolebutikken i København finder du et kæmpe udvalg af konfirmationstøj til hende den kommende konfirmand. Hvad end det er dig selv eller din datter, har vi kjoler til enhver smag og stil. Så uanset om du er til en klassisk og elegant stil eller en mere moderne og trendy stil, så har vi helt sikkert en kjole, der vil passe til dine ønsker og behov.

Det kan være svært at finde det perfekte konfirmationstøj til hende, til en overkommelig pris. Derfor har vi haft fokus på at sammensætte et bredt udvalg, som dækker over alle stilarter, farver, modeller og ikke mindst budgetter.

Vores erfarne personale står altid klar til at guide dig igennem processen og hjælpe dig med at finde den kjole, du drømmer om, til en pris som giver mening for dig.

Oplev Danmarks største udvalg af kvalitetsbrands

Vi har et stort udvalg af konfirmationstøj til hende fra de mest velkendte brands på markedet, heriblandt Nicole de Val, Rosera og Lilly. Alle vores brands er nøje udvalgt ud fra deres fokus på unikke designs og høj kvalitet, hvorfor vi med stolthed forhandler dem i vores butik.

Vores personale tilbyder personlig vejledning for at hjælpe dig med at finde den perfekte kjole til din konfirmation.

Konfirmation 2022 / 2023

Konfirmations sæsonen er fra 1.10 til 30.5, Vi har dog konfirmationskjoler hele året.

Hvis du uden for sæsonen ønsker at se på kjoler, kan du kontakte os og så finder vi et tidspunkt, hvor vi åbner for dig.

Kontakt via mail: besked@missnicolai.dk eller telefon 33 13 23 93.

Se de nyeste styles fra

Udvalgte brands

Besøg os og find det rette konfirmationstøj til hende

Vi stræber efter altid at have tid til dig, men det kan alligevel være en god idé at bestille tid, såfremt du vil være sikret grundig rådgivning. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores butik i Brønshøj nær København og vise dig hele udvalget.

Du har også mulighed for at se et udpluk af vores konfirmationstøj til hende, her på siden. Her har du også mulighed for at bestille din tid til kjoleprøvning direkte. Vi kan derudover kontaktes via mail besked@missnicolai.dk eller på telefon 33 13 23 93 i tilfælde af spørgsmål.

Hvad siger kunderne?

Pia

Tak for super god behandling, det har været en fornøjelse at være I jeres butik. Særlig stor tak til Louise der var forstående og meget lydhør overfor min datters ønsker og fandt lige den rigtige kjole til hende.

15. januar

Anja

Fantastisk service vi fik af Louise. Hun tog sig tid, havde gode ideer og var løsningsorienteret, så vi fandt den helt rigtig kjole til Mia.

10. februar

Malene

Vi havde været 2 andre steder som var kaos, og intet udvalg, vi havde næsten opgivet, men i blev vores redning. Tusind tak for jeres indsats, og vi glæder os til at hente kjolen.

14. januar

Helle

Vi var inde igår og købe konfirmationskjole. Fik en dejlig god service. Kan varmt anbefale Miss Nicolai.

17. november

Maria

Fantastisk service! Tusind tak til Louise der var en fantastisk hjælp.

22. januar

Sofie

Super betjening, venligt personale og en masse overskud, kan kun anbefale.

2. november